Coax kabel aanleggen

Door de komst van digitale televisie en hoge internetsnelheden wordt het belang van goede bekabeling steeds groter, maar coax aanleggen, is niet eenvoudig. Wij verzorgen uw cai-netwerkbekabeling door loze leiding. U profiteert volop van de snelheid van glasvezel voor een goed functionerend thuisnetwerk. Hiermee haalt u het beste uit uw digitale televisiebeeld en internetsnelheid.

Zowel geschikt voor inbouw als opbouw.
vervanger van de NEDAP combi outlet R/TV en CAT6 (1 gigabit)

coax kabel internet
internet coax
Problemen met binnenhuis bekabeling?
coax kabel internet kabel aansluiting

Met deze combi-outlet kunt U meerdere aansluitingen combineren in een afdekplaat. Waar voorheen meerdere inbouwdozen nodig waren kunt U deze nu allen samenvoegen in een doos. In combinatie met de Coax/UTP kabel kunt U deze verbinding realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een coax en een netwerkkabel apart te leggen natuurlijk.
Deze coax contactdoos met internetaansluiting ( Combioutlet ) bevat een RJ45 aansluiting voor bijvoorbeeld PC\’s, en een radio en televisie (coax) aansluiting.


Combi Outlets.
Vanuit de meterkast, waar veelal de modem geplaatst is, maar ook het CAI signaal binnen komt, kunt U zowel een netwerk kabel als ook de COAX kabel door een buis trekken naar de gewenste locatie (bijvoorbeeld de werkkamer). Beide kabels sluit U aan op een Combi Outlet. Dit is perfect voor huizen maar ook voor scholen.
Deze Coax contactdoos met internetaansluiting is retoursgeschikt en past daarom perfect in een retoursgeschikt antennesysteem. Bij ons bent u aan het juiste adres

Ontvang vandaag nog uw offerte.

klus aanvragen