Klantbeoordeling?

Wat zeggen onze klanten over kabel-trekken diensten?

Aangelegd cat 6 bekabeling voor TV en internet
Aangelegd cat 6 bekabeling voor TV en internet

Jelle Loosman. Had de mensen gevraagd in verband met aanleg glasvezel bij ons in de buurt en de
overgang naar KPN Tv en Internet 9.5
Het werk onder de vloer – oud huis – was geen pretje en is gewoon rot werk. Werd prima en keurig uitgevoerd. Vriendelijke en nette mensen van www.kabel-trekken.nl ! Kwamen op tijd conform de afspraak. Aangelegd cat 6 bekabeling voor TV en internet met patchpaneel. Goede en duidelijke adviezen en uitleg bij oplevering van het werk. Zeer goed gevoel bij het opgeleverde werk! Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Cijfer 9,5

 

Linda” Data netwerk voor onze Aangelegd bedrijf aanleggen ” 8.7 Data netwerk voor bedrijf Aangelegd. in meterkast-ordenen-en-kabels-trekken totaal zijn 25 cat7 kabels getrokken en netjes utp kabels netjes afgemonteerd in de pachtruimte.

Lex” Nieuw kantoornetwerk geïnstalleerd ” 9.1 Nieuw kantoornetwerk geïnstalleerd. we zijn heel erg tevreden mee. We hallen nu snelheid van 700 mbit dat is 10 keer zo snel dan wat het was.

Wifi netwerk gemaakt voor bedrijf Installatie
Wifi netwerk gemaakt voor bedrijf Installatie

Daan” Wifi netwerk gemaakt voor bedrijf Installatie ” 9.7 Wifi netwerk gemaakt voor onze bedrijf Installatie. top installatie bedrijf die veel kennis heeft ga zo door

Jaap Patist”kabels van begane grond naar de zolderverdieping aanleggen” 9.4

“Afgaande op de referenties op de site heb ik contact opgenomen met www.kabel-trekken.nl en ik kan zeggen dat de aanbevelingen in overeenstemming waren met het geleverde werk. Het bleek een lastige klus om een internetverbinding van de begane grond naar de zolderverdieping te leggen. Er was geen loze leiding, waardoor het boorwerk moest worden. Na een goede afweging van alle mogelijkheden, werd in overleg een keurige oplossing gekozen, die netjes werd uitgevoerd en die na uitvoerig testen tot supersnel internet en goede tv-ontvangst op zolder heeft geleid. Mijn complimenten voor de uitvoering.\”

Don Verhoeff “UTP kabels trekken voor glasvezel verbinding klantbeoordeling: 10 Correcte, uiterst vriendelijke bedrijf. Bellen netjes tijdens het aanrijden. Denken en werken oplossingsgericht. Goede prijs /kabel-trekken-door-loze-leiding kwaliteitverhouding. Een aanrader!

Peter van Dongen “UTP en coax kabels trekken voor het hele huis klantbeoordeling: 9,7 “TOP TOP vakspecialist. Niet alleen het werk dat afgeleverd is is top, maar ook de adviezen en na het noeste werk van kabels en aansluitpunten aanleggen is de software en het internet fantastisch ingesteld. Grote dank! Voor een ieder aan te raden. Je hebt er helemaal geen zorg aan, want alles wordt doorgetest en op goede werking gecontroleerd voordat ze vertrekken. Zo blij!!

Familie Scholten”8 UTP aansluiting voor het hele huis” klantbeoordeling: 9,1 Dag meneer Sabah, Bedankt voor al het kabelwerk, de aansluitingen op alle apparaten en de afwerking. Wat werkt u netjes en wat fijn dat u informatie geeft over mogelijkheden maar geen verkooppraatjes. Wij gaan u zeker weer een keer benaderen!

kabelstrekken-in-de-meterkast
kabelstrekken-in-de-meterkast

Hans “2 UTP Kabelstrekken naar de zolder” klantbeoordeling: 9,3 Snelle reactie. Vakkundig en aardige persoon. Duidelijke info en advies. We zijn zeer tevreden en we kunnen nu goed internetten en tv kijken op zolder.

Joost “UTP Kabel Trekken” klantbeoordeling: 8,9 Snel en vakkundig. Flexibel in afhandeling. Ik vroeg het een maar op basis van eerlijk advies uitstekend geholpen op meerdere aspecten binnen ict binnenshuis. Ben je net als ik redelijk kundig met apparatuur binnenshuis en denk je het goed zelf te kunnen: een specialist als SRict is 10 x beter! Altijd doen!

Jan “Kabel TV Trekken” klantbeoordeling: 9,3 Vakman met veel ervaring, was bij ons snel beschikbaar om problemen met TV-aansluiting op te lossen als gevolg van fusie Ziggo-UPC waardoor sommige zenders het niet meer deden.

Bas “Aanmaken nieuw netwerk” klantbeoordeling: 9 Prima gelopen. Hij was keurig op tijd en heeft ons netjes geholpen. De kabels zijn door loze leiding getrokken.

C.van den Berg “UTP kabels trekken en coax kabel klantbeoordeling: 10 Voor onze nieuwe woning zijn 20 netwerkkabels en een coax kabel doorgetrokken, wandcontactdozen met netwerkaansluitingen netjes aangelegd. Er werd goed meegedacht om het netwerk handig in te richten, en om het netwerk uiteindelijk te testen. We kregen nog wat tips, en rommel werd netjes opgeruimd. Eindelijk in het hele huis nu WiFi en een prima bekabeling.

Dave “Coax laten verplaatsen en cat6 laten trekken naar verschillende kamers klantbeoordeling: 9,2 Vakkundig en meedenkend. Coax laten verplaatsen was geen probleem en ook allemaal netjes afgemonteerd in mijn meterkast. Daarnaast wat cat6 laten trekken naar verschillende kamers. Mijn huis is klaar voor de toekomst!

De Vries \”Plaatsen van contactdoos voor tv en telefoon” klantbeoordeling: 10 Zeer/goed betrouwbaar bedrijf, vakkundig/snel, en vooral goede informatie.dit is een aan rader, voor iedereen. van mij nogmaals een dikke 10!! voor iedereen in mijn buurt  zal ik srict zeker aanraden! mijn hartelijk dank voor de zeer goede service !